United Media - www.unitedmedia.bg

BG EN
Силата на медиите

Дейности

ЮТВ ЮТВ

Мултимедийният портал www.Utv.bg е уникален по рода си не само в Европа, но и по света и дава възможност да се съчетаят интересите и към традиционното, и към модерното.

Европейска музикална телевизия Европейска музикална телевизия

Европейска Музикална Телевизия - специализиран он-лайн музикален канал целящ да популяризира най-доброто от европейската музикална сцена.

359 Хотели 359 Хотели

359hoteli.com - това е сайт, който предлага изключително изчерпателна информация за почивните и туристическите обекти в страната.

Mediajobs.bg Mediajobs.bg

Mediajobs.bg - представлява база данни, съдържаща ежедневно обновявани списъци със свободни работни места, до които има бърз и лесен достъп.

Zahar4e.com Zahar4e.com

Zahar4e.com - сайт за запознанства, където потребителите откриват много нови приятели, споделят полезни съвети и коментари, получават любопитна информация, обменят мнения и интересни предложения.

Udesign.utv.bg Udesign.utv.bg

Компанията се утвърди през последните години като надежден и продуктивен партньор за производство и цялостна реализация на мултимедийни проекти.

Виртуална библиотека Виртуална библиотека

Във Виртуална библиотека са събрани около 9000 произведения на български и чужди автори, с които посетителите имат възможността да се запознаят свободно. Търсенето се осъществява по два начина: по жанр и по автор.

Sex Televizia - Еротични телевизии Sex Televizia - Еротични телевизии

Мегапортал за еротика, арт и забавления. Еротични секс телевизии, с много разбнообразни стилове, филми и клипове, галерии със снимки и секс-магазини онлайн дават възможност за наслаждение от еротиката в цялото й измерение.

Kameri - Телевизии с уеб камери Kameri - Телевизии с уеб камери

Този сайт си поставя за цел да информира, забавлява и образова чрез видеопредаване в реално време. Това променя коренно видео изживяването на потребителите от гледна точка на динамика и ефективност.

BG News - Вестници от България BG News - Вестници от България

Целта на сайта BG News e да популяризира и предложи изключително изчерпателна информация за и от всички български вестници и списания, като предостави възможност посетителят на сайта да избере между над 250 печатни издания.

BG Radio - български радиостанции BG Radio - български радиостанции

Сайтът Bgradio.org осигурява бърз, лесен и качествен достъп до различни български радиа.

Начало За нас Дейности Контакти
   email Copyright 2013 © www.unitedmedia.bg All Rights Reserved.