United Media - www.unitedmedia.bg

BG EN
Силата на медиите

За нас


Юнайтед медия АД е мястото, където си дават среща добрите идеи, талантливите специалисти и финансовия капитал! Мотото на Юнайтед медия АД е: СИЛАТА НА МЕДИИТЕ!Дружеството е учредено през 2005 година в София с основен предмет на дейност създаване и управление на електронни медии. Оттогава с ентусиазъм, вяра, сили, всеотдайност и упоритост екипът нa Юнайтед медия АД е реализирал редица успешни медийни формати, главно в областта на създаването и разпространение на радио и телевизионни програми, между които ТВ”Здраве”, ТВ”Вяра”, ТВ”Багри”, ТВ”Джипси”, ”Хип-Хоп” ТВ, Европейска музикална ТВ, Радио”Багри”, Радио”Джипси”, Радио”Лайф” и др.

Всички програми от портфолиото на Юнайтед медия са със запазени марки.

Но следвайки световните тенденции в областта на медиите - телевизиите, радиата, вестниците и списанията все по - напредничаво да залагат на интернет порталите, Юнайтед медия АД се адаптира бързо и гъвкаво към новото медийно пространство и без да подценява важността на аудиторията, се преориентира частично и дружеството съсредоточи своите усилия в създаване на интернет базирани медии с общ или монотематичен програмен профил.

Засилващите се позиции на Юнайтед медия АД в Интернет пространството се дължат на факта, че ръководството и екипът изграждат един качествен медиен продукт с търпение, голяма последователност, дълбочина и трайност в онлайн комуникацията. Умението да се усети правилното съдържание, формата, стила, които да резонират с желанието на аудиторията да получи полезна информация, която освен това да бъде и с емоционална стойност е една от най - силните страни на медията. Въпреки че проекти като тези на Юнайтед медиа АД крият известни рискове, дружеството залага на качество, коректност, стил и професионализъм и много бързо намира своята аудитория чрез нови подходи, които кореспондират с традиционните, но разчитат на новаторство в композицията и представянето на идеите.

Като компания, която развива нови технологии, Юнайтед медия АД обръща специално внимание на онлайн рекламата. Онлайн рекламите са водеща част от световните комуникационни стратегии. Те вървят редом с останалите медии, всяка изпълняваща своята уникална роля.

Именно това провокира компанията да създаде и свой мултимедиен портал.

www.utv.bgМултимедийният портал www.Utv.bg е уникален по рода си не само в Европа, но и по света и дава възможност да се съчетаят интересите и към традиционното, и към модерното.

Корпоративната философия на ръководството и екипа на www.Utv.bg е свързана с осигуряването на обективност при представянето на отделните медии и фирми, гарантирането на свобода за потребителите при избора на това какво да гледат, слушат и четат.

Една от главните задачи на портала www.Utv.bg е да осигури бърз, лесен и качествен достъп до различни медии от цял свят, да предложи актуална публицистика по важните теми на деня, да забавлява и не на последно място - да подпомага потребителите в океана от информация чрез удобна навигация. Благодарение на лесната навигация в сайта е възможно намирането на максимален обем информация за кратко време.

Мултимедийният портал www.Utv.bg е съставен от над 50000 интернет страници, които съдържат в себе си множество връзки с други интернет страници, намиращи се в интернет мрежата и структурирани по тематика. Сайтът предлага 100 раздела, групирани като Телевизии, Радиостанции, Е-Вестници, Полезно и Развлечения . Той има за цел да предостави на потребителите информация чрез достъп до възможно най-голям брой:

• електронни медии - радио (радио канали) и телевизия (ТВ канали), информационните агенции, Интернет (интернет издания, блогове) и др.;
• печатни медии - вестници и списания; традиционни печатни издания - като книги и периодични издания (научни сборници, алманаси и пр.), търсачки и каталози;
• институции, музеи, галерии, кина, книжарници, театри, университети, училища;
• онлайн магазини, транспортни услуги, билети, туристически агенции, обяви за работа, строителство и имоти;
• информация за календари, празници, имена, време, сателит, географски карти, България - градове и села, телефонни указатели, Интернет доставчици;
• развлечения, спорт, мода и дизайн, хороскопи, вицове, запознанства;
• музика и mp3, видеоклипове, забавни реклами, игри.

Естетиката при изграждането на портала е поставена на първо място, затова текстовете, или по - точно дългите текстове, отстъпват място на мултимедийната виртуалност. Както текстовете, така и видео материалите, снимките, графичните елементи се характеризират с лекота и опростеност, те са семпли, т.е. липсват излишни декорации и украшения. Текстовете за реклама, насочени към различните бизнес и медийни среди, социални платформи или строго профилирани сектори са различни, като се спазва съответната специфика. Визуалното допълнение не е единствено и само под формата на снимки и таблици, а се търси по-активно изображение като анимация и видеоклипове.

Мисията на www.Utv.bg

„Бързо, достъпно и качествено представяне на разнообразна информация, различни гледни точки и формиране на свободно пространство за общуване със света”.
359hoteli.com - това е сайт, който предлага изключително изчерпателна информация за почивните и туристическите обекти в страната.

В страниците на 359hoteli.com е налице интерактивен каталог с включени над 3700 обекта за настаняване в България. За улеснение на посетителите те са разделени в удобни за навигация категории - хотели, вили, хижи, квартири и къщи.

За да бъде максимално полезна информацията, която предлага сайта, са приложени условията, цените, снимки и контактите на всички обекти. Чрез търсачката за хотели удобно може да се филтрират резултатите според дестинацията, категорията на хотела, вида туризъм или предпочитаното място чрез ключова дума.

Най - актуалното от сферата на туризма е отделено в специално новинарско каре.Mediajobs.bg - представлява база данни, съдържаща ежедневно обновявани списъци със свободни работни места, до които има бърз и лесен достъп. Включването на връзки към материали в сайта e свободно чрез избиране на региона или професионалното направление и резултатите се визуализират в удобен за информация табличен вид.

Предназначен е за употреба от всички с цел да се спести време и усилия на потребителите.Zahar4e.com - сайт за запознанства, където потребителите откриват много нови приятели, споделят полезни съвети и коментари, получават любопитна информация, обменят мнения и интересни предложения.

За да се стане член на Zahar4e.com просто трябва да се регистрира собствен акаунт и това дава възможност на посетителя да открие едно ново и интересно място за сприятеляване, свободна зона на гледни точки, източник на актуална и полезна информация, осигурява възможност за лесно и свободно общуване, запознанства и чат между всички хора не само в България, но и по света.Virtualnabiblioteka.com е архив на ценните български и чуждестранни книги. Доколкото книгата в зародиша си носи идеята за медия, способна да преодолява пространството и времето, като в същото време съхранява енергията в комуникационната система, то обективно се изобретяват и съществуват не “нови книги”, а нови форми на идеята за книгата.

Във Виртуална библиотека са събрани около 9000 произведения на български и чужди автори, с които посетителите имат възможността да се запознаят свободно. Търсенето се осъществява по два начина: по жанр и по автор.Udesign.bg - компания за мултимедиен дизайн. Компанията се утвърди през последните години като надежден и продуктивен партньор за производство и цялостна реализация на мултимедийни проекти.

Не малко телевизии в страната дължат цялостния си стилен облик на Udesign.bg. Повече от 50 са успешните интернет проекти, реализирани от екипа на компанията Екипът на дружеството изработва, както цялостни графични опаковки за телевизии, така и интерактивни визии за телевизионни предавания, филми и програми (броудкаст). Заснемане, монтиране, дизайн и постпродукция, 2D и 3D анимация и композинг (видеоклипове, спотове и реклама), уеб дизайн и цялостна разработка на уеб базирани проекти.

Освен с електронни медии компанията се занимава и с филмопроизводство и книгоиздаване.Мегапортал за еротика, арт и забавления. Еротични секс телевизии, с много разбнообразни стилове, филми и клипове, галерии със снимки и секс-магазини онлайн дават възможност за наслаждение от еротиката в цялото й измерение.

В сайта са събрани най - качествените секс, порно и еротични канали разделени по категории. Всеки канал съдържа стотици видео клипове.Този сайт си поставя за цел да информира, забавлява и образова чрез видеопредаване в реално време. Това променя коренно видео изживяването на потребителите от гледна точка на динамика и ефективност.

Kameri.org дава възможност за гледане на събития на живо във всеки момент и показва на посетителите на сайта какво се случва на улицата, в магазина, в галерията, в зоопарка, в Аляска, на южния и северния полюс, на космическата станция, в парламента и т.н. - на всяко място, което интересува потребителя и където има поставени камери.Целта на сайта BG News e да популяризира и предложи изключително изчерпателна информация за и от всички български вестници и списания, като предостави възможност посетителят на сайта да избере между над 250 печатни издания.

Смело е да се твърди, че печатните медии са със затихващи функции, но е безспорен фактът, че всички сериозни вестници и списания все повече се съобразяват с развитието на интернет като медийна среда, която води до качествена промяна в традиционната журналистика и нейните продукти.Сайтът Bgradio.org осигурява бърз, лесен и качествен достъп до различни български радиа. Тук можете да чуете над 280 радиостанции. Това са програмите на Българско национално радио, 10 радиомрежи с национален характер и регионалните радиостанции, които са над 200 на брой. Посетителят на този сайт може да ги чуе на живо и на запис, в ефир и онлайн на страниците на Bgradio.org.

Начало За нас Дейности Контакти
   email Copyright 2013 © www.unitedmedia.bg All Rights Reserved.