United Media - www.unitedmedia.bg

BG EN
Силата на медиите

ЮТВ


www.utv.bgМултимедийният портал www.Utv.bg е уникален по рода си не само в Европа, но и по света и дава възможност да се съчетаят интересите и към традиционното, и към модерното.

Корпоративната философия на ръководството и екипа на www.Utv.bg е свързана с осигуряването на обективност при представянето на отделните медии и фирми, гарантирането на свобода за потребителите при избора на това какво да гледат, слушат и четат.

Една от главните задачи на портала www.Utv.bg е да осигури бърз, лесен и качествен достъп до различни медии от цял свят, да предложи актуална публицистика по важните теми на деня, да забавлява и не на последно място - да подпомага потребителите в океана от информация чрез удобна навигация. Благодарение на лесната навигация в сайта е възможно намирането на максимален обем информация за кратко време.

Мултимедийният портал www.Utv.bg е съставен от над 50000 интернет страници, които съдържат в себе си множество връзки с други интернет страници, намиращи се в интернет мрежата и структурирани по тематика. Сайтът предлага 100 раздела, групирани като Телевизии, Радиостанции, Е-Вестници, Полезно и Развлечения . Той има за цел да предостави на потребителите информация чрез достъп до възможно най-голям брой:

• електронни медии - радио (радио канали) и телевизия (ТВ канали), информационните агенции, Интернет (интернет издания, блогове) и др.;
• печатни медии - вестници и списания; традиционни печатни издания - като книги и периодични издания (научни сборници, алманаси и пр.), търсачки и каталози;
• институции, музеи, галерии, кина, книжарници, театри, университети, училища;
• онлайн магазини, транспортни услуги, билети, туристически агенции, обяви за работа, строителство и имоти;
• информация за календари, празници, имена, време, сателит, географски карти, България - градове и села, телефонни указатели, Интернет доставчици;
• развлечения, спорт, мода и дизайн, хороскопи, вицове, запознанства;
• музика и mp3, видеоклипове, забавни реклами, игри.

Естетиката при изграждането на портала е поставена на първо място, затова текстовете, или по - точно дългите текстове, отстъпват място на мултимедийната виртуалност. Както текстовете, така и видео материалите, снимките, графичните елементи се характеризират с лекота и опростеност, те са семпли, т.е. липсват излишни декорации и украшения. Текстовете за реклама, насочени към различните бизнес и медийни среди, социални платформи или строго профилирани сектори са различни, като се спазва съответната специфика. Визуалното допълнение не е единствено и само под формата на снимки и таблици, а се търси по-активно изображение като анимация и видеоклипове.

Мисията на www.Utv.bg „Бързо, достъпно и качествено представяне на разнообразна информация, различни гледни точки и формиране на свободно пространство за общуване със света”.

 

Адрес:

гр. София 1504

р-н Оборище

ул. Марин Дринов 17, офис 1


office@utv.bg
www.utv.bg

Начало За нас Дейности Контакти
   email Copyright 2013 © www.unitedmedia.bg All Rights Reserved.